Over ons

Wij zijn experts in slimme technologie en innovatieve energieopslag, met passie voor het bouwen van een schonere en groenere toekomst.

Een team met een missie

Onze missie

Onze missie is het versnellen van de energietransitie door slimme energieopslagoplossingen te bieden die de impact op het milieu verminderen en de efficiëntie verhogen.

We delen een passie voor innovatie en duurzaamheid, en dit drijft ons om voortdurend te blijven groeien en verbeteren.

Wij doen het samen

Hoe werken wij?

Wij lossen het altijd op!

Bij ons geen vingerwijzen naar anderen. Wij nemen zelf de lead om het te regelen!

Afspraak = afspraak

Wij houden ons aan onze afspraken. Vertrouwen is bindend.

We leren elke dag

Elke dag verbeteren we onszelf door samen te werken met onze klanten en partners.

Zaken doe je met mensen

Bij ons sta je als mens centraal. We zijn professionals, maar benaderen zaken persoonlijk. Laten we kennismaken!

Onze geschiedenis

In de jaren ’80 begon Arjan Heinen zijn reis met de oprichting van een bedrijf dat zich specialiseerde in de handel van onderdelen voor elektrische heftrucks en batterijen. Zijn ondernemersgeest en passie voor elektronica leidden hem in de jaren ’90 naar een nieuwe fase van zijn carrière. Hij begon met de productie van zijn eigen elektronische componenten, waaronder aandrijvingen voor elektrische mobiliteit.

Het was in deze periode dat Arjan een buitengewone uitvinding deed die bekend werd als ‘The Wheel’ – een innovatieve elektrische aandrijving die in een wiel was geïntegreerd, speciaal ontworpen voor bussen. Deze doorbraak leidde tot de oprichting van e-Traction, een bedrijf dat zich richtte op geavanceerde elektrische mobiliteitstechnologieën.

Hoewel e-Traction later werd verkocht, hield Arjan Heinen nooit op met zijn zoektocht naar nieuwe toepassingen voor elektrische mobiliteit in het streven naar een duurzamere toekomst.

In 2012 stortte Arjan zich op een nieuw vraagstuk: het onbenut laten van remenergie van treinen tijdens het binnengaan van stations. Met zijn innovatieve geest en technische expertise schreef hij een patent met de naam ‘ENERGY DISTRIBUTION AND CONSUMPTION SYSTEM FOR RAILWAY STATION’ (PCT/NL2014/050160). In 2015 werd dit patent toegekend, wat leidde tot de oprichting van een nieuw bedrijf: Hedgehog Applications B.V. Hiermee begint ons verhaal en werd een nieuwe zakelijke horizon geopend, met partners in de infrastructuur, energieopslag, snelladen en elektrische mobiliteit. 

Kan jij ook besparen?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.